close

05/10/2021 - 12/11/2021

De Grafische Werkplaats daagt leden van Haags kunstplatform Uit Het Gareel uit om uit hun comfortzone te stappen en iets nieuws en anders te doen dan waarvoor ze normaliter in de werkplaats komen werken.

Uit Het Gareel is een platform voor jonge opkomende Haagse kunstenaars. Het platform geeft zichtbaarheid aan hun werk op een toegankelijke manier, zowel offline als online, bijvoorbeeld via evenementen als de Uit Het Gareel Art Market en Uit Het Gareel Festival, exposities en via de gloednieuwe website: www.uithetgareel.nl

Deelnemende kunstenaars: Alice Mulder, Dünya Atay, Erik Muusse, Erwin Verkade, Marieke Matthijs, Marina Heuvelman, Studio Poca.

Julie aan het werk

Erik aan het werk

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Grafische Werkplaats verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, evenals het gebruikte type Internet browser en besturingssysteem. Als u verder gaat op deze website zonder uw cookie instellingen te wijzigen of klikt op "Accepteren", gaat u hiermee accoord.

Sluiten