close

GEANNULEERD

Helaas mogen we door de aanscherpingen van de covidmaatregelen geen evenement meer na 18.00 organiseren, daarom wordt dit event geannuleerd.

Als afsluiting van de expositie Uit Het Gareel & Friends is er een bijzonder event op woensdag 17 nov. 19.00 u: een combinatie van korte talks, een ritueel en een mini workshop. Laat je verrassen! Een event met medewerking van Dünya Atay, Erik Muusse, Studio Poca en natuurlijk Frederique! 

Uit Het Gareel is een platform voor jonge opkomende Haagse kunstenaars. Het platform geeft zichtbaarheid aan hun werk op een toegankelijke manier, zowel offline als online, bijvoorbeeld via evenementen als de Uit Het Gareel Art Market en Uit Het Gareel Festival, exposities en via de gloednieuwe website: www.uithetgareel.nl

Deelnemende kunstenaars expositie: Alice Mulder, Dünya Atay, Erik Muusse, Erwin Verkade, Marieke Matthijs, Marina Heuvelman, Studio Poca.

Toegang gratis, drankje zelf betalen. Reserveren verplicht, plaats het event in de winkelwagen om een plek te reserveren.

Let op: voor events vragen we je vriendelijk om een geldig vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testresultaat te laten zien bij de ingang, De Grafische Werkplaats volgt hiermee de richtlijnen rondom Covid-19 van de Nederlandse overheid. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Grafische Werkplaats verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, evenals het gebruikte type Internet browser en besturingssysteem. Als u verder gaat op deze website zonder uw cookie instellingen te wijzigen of klikt op "Accepteren", gaat u hiermee accoord.

Sluiten