close

Binnenstad Den Haag, 12-28 mei 2021

Tijdens festival Analog Eco is er een compacte presentatie van elke Analog-exposant in verschillende duurzame Haagse winkels te zien. De kunstenaars/designers maken speciaal hiervoor nieuw werk rond het thema duurzaamheid in relatie met fashion, textieldesign en grafische technieken.
De route is met zorg samengesteld door de Sustainable Fashion Giftcard .

Deelnemende kunstenaars: Dewi Bekker, Yamuna Forzani, Laura Luchtman, Christa van der Meer, Annika Syrjämäki, Tiemen Visser & Lily Higgins.

Zelf lopen of onder begeleiding
Je kunt deze exposities zelf of onder begeleiding van een gids tijdens een speciale wandeltour bezoeken ( Vr. 21 mei, 14.00-16.00 u., tour o.l.v. Nanette Hogervorst, € 4,- p.p. inschrijven kan hier)

Goodiebags
Routekaartjes zijn beschikbaar vanaf 11 mei in de deelnemende winkels en in de Grafische Werkplaats. Hier kun je ook een goodiebag ophalen en aanvullen tijdens je route. De kleine goodiebag is een craftasje met een zeefdruk met walnoteninkt en gele oker (op=op).

Download de wandelroute:Wandelroute Festival Analog Eco

+++

ROUTE

LET OP! Elke locatie heeft zijn/haar eigen openingstijden. De exposities zijn wel vanaf straatkant te zien.

1 Grafische Werkplaats
Prinsegracht 16 (ma. t/m za. 13-17.00 u., Pinksteren gesloten)

Een makersplek met alle kennis en faciliteiten voor grafische technieken. Expositie alle deelnemende kunstenaars; ook tasjes en publicatie te koop.

2 De Naaierij
Boekhorststraat 161 (wo t/m za. 12-16.00 u.)
www.denaaierij.nl

Roosmarijn en Isabel zijn samen de Naaierij begonnen vanuit hun gezamenlijke liefde voor duurzame mode en naaien. Bij de Naaierij kun je je eigen kleding repareren in het repair café, worden kledingswap georganiseerd en koop je kleding uit eigen collectie. Alles draait hier om duurzame mode, van het repareren tot ruilen. Zo proberen ze je op een laagdrempelige manier op weg te helpen naar een meer duurzame kijk op mode.

3 Page Not Found
Boekhorststraat 126-128 (wo t/m za. 13-18.00 u.)
page-not-found.nl

Een plek om bekendheid te geven aan het hedendaagse kunstenaarsboek met boekwinkel, expositie en activiteiten.

4 The Hague’s Finest
Gravenstraat 1 ((za-zo 11-17.00 u.)
www.thehaguesfinest.com

The Hague’s Finest is een winkel met producten van Haagse makers. De genieën, kunstenaars en experts uit de stad. Die wel wat meer plek in de spotlight verdienen. Omringd door alle grote ketens stoppen we een stuk Den Haag terug in de binnenstad. Je vindt dan ook een mengelmoes van alles wat gecreëerd is in de stad. In de categorieën: Daily, Lifestyle en Culture!

5 Design Room
Piet Heinstraat 64 (vr-za 11-16.00 u.)
designroomzeeheldenkwartier.nl

Meubelzaak met meubels ‘Back to Life’, vanuit Engeland en Noord Europa.

6 Edwin Pelser
Piet Heinstraat 123 (wo-vr 11-18.00/za 11-17.00 u.)
www.edwinpelser.nl

Een interieurwinkel vol verhalen. Nederlands en Scandinavisch design.

7 Bij Priester
Zoutmanstraat 12A (wo tm vr 12-19.00 u/ za 12-17.00 u)
bijpriester.nl

We willen de wereld een beetje leuker maken! Wij staan voor eerlijke en mooie producten en willen een ambacht levend houden. We repareren liever dingen dan ze weg te gooien en geven de voorkeur aan delen boven bezit. We nemen de tijd om bewust te leven en echte verbindingen te leggen. We zijn probleemoplossers en gemeenschapsbouwers.

Kom langs en drink een kopje koffie. We nodigen je uit in onze cult om inspiratie op te doen, te experimenteren, plezier te hebben maar vooral de tijd te nemen om het rustig aan te doen. Bij Priester ben je verlost uit de snelle wereld waarin we leven.

8 Pret- a-porter by Anne Marie
Prins Hendrikstraat 171A (di tm za 11-18.00 u.)
Facebook

Twee keer per jaar een moderne eigentijdse collectie zomerse of winterse jurkjes gemaakt in eigen atelier.