close

december 2019

 

Presale in het kader van nieuwe expositie Slechte Verhalen FikkenNiet

We organiseren iets nieuws! Voorafgaand aan de nieuwe expositie kun je nu al prints en boekjes kopen die in de werkplaats gemaakt zullen worden. Vanaf 6 maart 2020 worden deze werken geexposeerd en kun je de verkochte werken ophalen.

In Slechte Verhalen Fikken Niet creëren vier kunstenaars, Cedric ter Bals, Nina van Dijk, Romy Muijrers en Boris Windmeijer en één theoloog/filosoof, Christiaan Schoonenberg, een relaas.

Een eigen verhaal waarin zij het narratieve in de breedste zin van het woord interpreteren. Afkomstig uit diverse disciplines vertellen zij met persoonlijke archieven hun verhaal. Door het narratieve als verbindende factor en door hun nieuwsgierigheid naar nieuwe technieken verwachten we een interessante en diepgaande tentoonstelling.

Doe mee aan de presale en zo bekostig je extra materiaalkosten en een bescheiden honorarium voor de deelnemende kunstenaars. Zij kunnen voor deze expositie gratis werken en krijgen de basismaterialen vergoed, maar voor een honorarium is helaas geen geld.

Bekijk snel het aanbod in de webwinkel.

Foto´s: rechts van Cedric ter Bals,
Onder: Christiaan Schooneberg en Boris Windmeijer; vervolgens van Nina van Dijk en Romy Muijrers.