close

maart 2018

OPROEP doe mee aan PATRONEN IN JE BUURT!

Patronen zijn overal om ons heen. We zien ze in de tekening van een vlinder, in de lichte en donkere bakstenen op de gevel van een huis, in stoeptegels of in een print op een T-shirt.

Rondom het thema patronen organiseert de Grafische Werkplaats het festival Analog Patronen. Dit vindt plaats van 25 mei t/m 16 juni 2018. De aftrap is een symposium op 6 april. Tijdens het festival zijn er exposities, presentaties, workshops en het participatietraject Patronen in je buurt.

 

  Patronen in je Buurt (april-mei 2018)

Voorafgaand aan het festival organiseert de werkplaats een traject van ongeveer 5 bijeenkomsten waarvoor we enthousiaste en creatieve buurtgenoten zoeken.

Onder begeleiding van professionele kunstenaars verzamelen we patronen en gaan we zelf nieuwe patronen maken. Natuurlijk gaan we deze nieuwe patronen ook in de wijk presenteren, maar er is meer…

De mooiste patronen worden gebruikt voor het buurtfeest Patronen Party op zaterdag 16 juni. Ze worden bijvoorbeeld gezeefdrukt op mokken, tafelkleden, servetten of banieren. De producten worden vast zo mooi dat ze ook verkocht kunnen worden in de werkplaats of een buurtwinkel.

Er is plek voor 15 personen (ervaring is niet nodig), dag, tijd en locatie wordt snel bekend gemaakt. Er gaat zowel een groep in het Oude Centrum (alle leeftijden) als in de wijk Kortenbos (jongerengroep 16-25 jaar) van start. Kosten € 10,- (Ooievaarspas en studenten 50% korting)

Aanmelden:
Grafische Werkplaats
Prinsegracht 16, Den Haag
info@grafischewerkplaats.nl