close

december 2019

 

Werkplaatsposter 2019!

Met trots presenteren we de nieuwe werkplaatsposter van de Grafische Werkplaats. Anna Nana heeft deze A2-poster in vier kleuren ontworpen en zelf gedrukt in de werkplaats. Haar werk is gelaagd en kleurrijk.

WRS-THG (Anna Nana) groeide op in Polen en woont en werkt in Den Haag. Ze volgde haar opleiding grafisch design aan de KABK.  Ze stelde onder meer tentoon in Waag Society, Amsterdam, Van Abbe Museum, Eindhoven , MAMA Showroom, Rotterdam, Dutch Design Week, Eindhoven.

De werkplaatsposter is voor 10,- te koop in de webwinkel. Heb je echter een mooi plekje waar je de poster kunt ophangen, liefst in een ruimte waar meer mensen komen, zoals een atelierpand of op je raam, kom er dan eentje ophalen en hang hem op!  (op=op).

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Grafische Werkplaats verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, evenals het gebruikte type Internet browser en besturingssysteem. Als u verder gaat op deze website zonder uw cookie instellingen te wijzigen of klikt op "Accepteren", gaat u hiermee accoord.

Sluiten