close

De Grafische Werkplaats heeft een nieuwe website. Meer beeld, beter zichtbaar op alle apparaten en eenvoudiger voor ons om te bewerken. De website is nog niet helemaal af, met name het gedeelte van het Kennisblog en oude berichten. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! Laat het ons weten! Ook als je fouten of rare dingen tegenkomt.

De website is ontwikkeld door Sylvia Korving in samenwerking met de werkplaats. De kern van de huisstijl, ontwikkeld door Elise Joy Kommer is hierbij in stand gehouden.

De meeste foto’s op de website zijn gemaakt door Bertus Gerssen of mensen van de werkplaats. Herken je jezelf en wil je niet dat we deze foto publiceren? Laat het ons weten en stuur een emailtje naar carola@grafischewerkplaats.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Grafische Werkplaats verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, evenals het gebruikte type Internet browser en besturingssysteem. Als u verder gaat op deze website zonder uw cookie instellingen te wijzigen of klikt op "Accepteren", gaat u hiermee accoord.

Sluiten