close

prent van 2015

Vriendenclub

Speciaal voor de vrienden van de werkplaats heeft Hanna de Haan een nieuwe vriendenprent gemaakt. Mensen die de werkplaats een warm hart toedragen kunnen voor 65,- per jaar vriend worden en ondersteunen hiermee de werkplaats. Als dank hiervoor ontvangen vrienden deze mooie vriendenprent.

 

Vriendenprent

De vriendenprent is gemaakt op de risograaf in vier verschillende kleuren. De Haagse beeldend kunstenaar Hanna de Haan ontdekte al snel de mogelijkheden van deze stencilmachine en experimenteerde hier volop mee ter voorbereiding van de expositie Riso Wall die we eind 2014 organiseerde. De riso die ze voor de vriendenclub maakte, is een soort collage samengesteld uit beelden uit haar houtsnedes, tekeningen en etsen. Haar werkt herbergt vaak architectonische elementen en dit zien we ook in deze risoprent terug.

De riso vriendenprent is gedrukt op zuurvrij papier in vier kleuren in een oplage van 25 exemplaren.  Je kunt deze aanschaffen door vriend te worden van de werkplaats. Dit kan nu heel eenvoudig via onze online winkel.

Meer informatie over onze vriendenclub met fans, vrienden en partner lees je hier.

 

 

vriendenprent hanna de haan 435