close

Wil je ook meedenken met het beleid van een prachtige werkplaats in hartje Den Haag? De Grafische Werkplaats is nog op zoek naar een nieuwe penningmeester.

De Grafische Werkplaats is het makers- en expertisecentrum voor grafische druktechnieken in Den Haag met machines, expertise en mogelijkheden op het gebied van zeefdruk, textielzeefdruk, etsen, hoogdruk, lithografie, riso, natuurlijke inkten en doka.

Makers kunnen in de werkplaats aan de slag met de grafische technieken en daarnaast organiseren we diverse cursussen en workshops. Ook zijn er regelmatig tentoonstellingen en lezingen. Het vaste team van de werkplaats is klein (coördinator, technisch beheerders en bestuur) met daarom heen een flexibele schil van stagiaires, vrijwilligers en docenten. Het team enthousiast met een grote passie voor kunst en design.

Het bestuur vergadert circa vijf keer per jaar en ieder bestuurslid heeft daarnaast enkele taken afhankelijk van zijn/haar expertise. Omdat het zittingstermijn van een aantal bestuursleden binnenkort verloopt, zoeken we versterking. Inmiddels zijn er leuke gesprekken met potentiele nieuwe bestuursleden geweest. Nu zijn we nog op zoek naar een penningmeester!

Wil je meer weten? Download hier dan meer informatie

Heb je belangstelling? Stuur dan een korte motivatie en CV zo snel mogelijk naar carola@grafischewerkplaats.nl