close

zo. 27 sept. 2015

 Een saaie zondag omtoveren tot een inspirerende dag?
Ja, dat kan op zondag 27 september van 11.00-17.00 u.
Op deze zondag doet de werkplaats voor het eerst mee aan de Nationale Burendag en deze dag valt samen met het Haagse Makersfestival Hoe Maakt u het? Er is een expositie, er zijn makers die iets kunnen vertellen en coordinator Carola geeft vanaf 12.00 u. op het hele uur korte rondleidingen door de werkplaats.Je kunt natuurlijk gewoon een kijkje nemen in de werkplaats, maar er ook een bijzondere dag van maken! Hoe? Door mee te doen!

In de ochtend gaan we namelijk het mobiele expositiehuisje van het project Haagse Portretten realiseren. Daarna kun je zelf een selfie uit linoleum gutsen en deze afdrukken. Je selfie gaat dan ook mee met de rondreizende expositie van Haagse Portretten!

We zoeken leuke buren die hieraan mee willen doen. En ook als je niet zo handig bent, ben je ook welkom. Graag opgeven via info@grafischewerkplaats.nl. De workshop is gratis voor mensen die ‘s’ochtends meehelpen.

 

 Haagse Portretten

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Grafische Werkplaats verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, evenals het gebruikte type Internet browser en besturingssysteem. Als u verder gaat op deze website zonder uw cookie instellingen te wijzigen of klikt op "Accepteren", gaat u hiermee accoord.

Sluiten