close

20 juli t/m 25 september

De Centrale Bibliotheek en Grafische Werkplaats presenteren tijdens de zomervakantie de tentoonstelling LETTTERS, met werk van: Annesas Appel, Qasim Arif, Studio Eyal & Myrthe, Saber Javanmard, Saïd Kinos en Dennis Koot.

LETTTERS is een kunstproject waarin het plezier met letters voorop staat. In dit project staan we bewust stil bij wat een letter is – de vorm van een letter, het letterbeeld – waarbij analoge en digitale versies geen tegenpolen zijn, maar elkaar juist versterken. De groep professionele makers onderzoekt de hedendaagse vorm en beeldtaal van letters en welk resultaat dit kan opleveren in de grafische technieken.

Zomerworkshops

En wil je zelf eens met letters en druktechnieken aan de slag, reserveer dan een plekje in een van de workshops voor iedereen vanaf 7 jaar. Ga experimenteren met taal, letters en gedichten geïnspireerd op dadaïstische klankgedichten en maak zo een eigen druksel. Reserveren kan via de agenda van de bibliotheek. Gratis toegang, reserveren verplicht en vol= vol. De workshops zijn  op wo. 27 juli, 3, 10 en 17 aug ( start 11.00 en 14.00 u.)

LETTTERS is een samenwerking van de Centrale Bibliotheek Den Haag en de Grafische Werkplaats en wordt mede mogelijk gemaakt door Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid Holland en Geld voor je Kunst van Cultuurschakel.