close

14-16 mei 2015

Met Hemelvaart organiseren we diverse zeefdrukworkshops:

Workshop Gemengde technieken met textielzeefdruk

o.l.v. Annika Syrjamaki
Do. 14 mei, 10.00-16.00 u.
Kosten € 85,- excl. materiaalkosten

Recepten, pasta, mixers en warmhoudplaatjes… Soms lijkt zeefdrukken op textiel verrassend veel op koken. Alles hangt af van de juiste receptuur en ingrediënten…

In deze intensieve workshop voor professionals ontdek je hoe je verschillende manieren textiel bedrukken met elkaar kan combineren en dat dit mooie resultaten oplevert. We combineren het zeefdrukken met folies met een krimptechniek. Deze workshop is bedoeld voor de ervaren zeefdrukker.

De workshop wordt gegeven door Annika Syrjamaki, ervaren textiel ontwerper en beheerder van de werkplaats.

Workshop T-shirt zeefdrukken

o.l.v. Jerney de Wilde
Vr. 15 mei, 16.00-18.00 u.
Kosten € 25,- excl eigen T-shirt

Ontwerp en maak je eigen unieke T-shirt! In deze workshop ga je een of twee T-shirts zelf zeefdrukken. Je maakt een ontwerp met hulp van sjablonen en dit je ga op je eigen T-shirt zeefdrukken. Wij zorgen voor inkt, zeefdrukramen en een pers om te fixeren. Je moet zelf een of twee witte of lichtgekleurde gewassen T-shirts meenemen.

Workshop zeefdrukken op keramiek

o.l.v. Ilse Versluijs
Za. 16 mei en 23 mei 14.00-16.30 u.
Kosten € 75,- excl. materiaalkosten en stookkosten van circa € 45,-

Hoe druk je je ontwerp op een bord, tegel of beker. Welke materialen gebruik je hiervoor en waar moet je op letten? Al deze aspecten komen aan bod in deze workshop.

Na de tweede bijeenkomst wordt het keramiek in een keer bij Basalt gebakken en kun je het daarna ophalen.  je kunt in deze workshop alleen nieuw keramiek gebruiken.

Deze workshop is bedoeld voor mensen die al kunnen zeefdrukken.

 

krimptechniekkeramiek workshop yurikojerney geeft les