close

24 mei-18 juli 2019

Follow Analog: Analog Textile Revisited

Opening tijdens Hoogtij#57 op 24 mei
Een expositie op het kruispunt van beeldende kunst en design met werk van: Lidewij Corstiaans, Daniel Henry, Irene van Ophoven, Annika Syrjämäki en Ilse Versluijs.
In het project Follow Analog volgden we de kunstenaars die meededen aan het succesvolle tweejaarlijkse Festival Analog van de Grafische Werkplaats in Den Haag. In deze expositie staan de kunstenaars/ontwerpers centraal die in 2014 de masterclass van de Belgische topzeefdrukker Daniel Henry volgden en daarna exposeerden tijdens Analog Textiel in 2014. Centraal stond toen het bedrukken en bewerken van stof op verschillende manieren.We bekeken gezamenlijk wat de grafische technieken in hun werk betekenen en reflecteren de rol van het festival. De kunstenaars lieten een mix van nieuw en oud werk zien, waarbij een aantal weer opnieuw in de werkplaats aan de slag gingen.Extra: live zeefdrukken in de Grafische Werkplaats tijdens Hoogtij

Extra: za. 25 mei 16.00 u. Informele talk met Daniel Henry isw textielnetwerk Haaglanden.

Open: ma., wo. vr. 9-17.00 en op afspraak

 

  

   

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Grafische Werkplaats verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, evenals het gebruikte type Internet browser en besturingssysteem. Als u verder gaat op deze website zonder uw cookie instellingen te wijzigen of klikt op "Accepteren", gaat u hiermee accoord.

Sluiten