close

De Grafische Werkplaats heeft een voorziening om textiel los of op rapport te bedrukken. We beschikken ook een tweepotige t-shirtcarrousel en een flashdryer.

De textieltafel heeft een werkblad van 440 x 140 cm (max. drukformaat is 120 cm x 400 cm), met een rapporteersysteem. Op deze textieltafel kun je ook met losse ramen en kleinere stukken textiel werken. Ook is er een kleine textieltafel.

Er is een pneumatische transferpers met een werkblad van 50 x 40 cm. Deze transferpers kun je gebruiken voor het fixeren van klein textiel en het overzetten van transfers op vlak materiaal en het drukken met sublimatie-inkten.

Drukken met natuurlijke inkten
We zijn gespecialiseerd in het drukken met natuurlijke inkten en hebben hiervoor alle faciliteiten en kennis in huis. We beheren ook een verftuin in de wijk Mariahoeve.

Zeefdrukken op textiektafel

Zeefdrukken op rapport

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Grafische Werkplaats verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, evenals het gebruikte type Internet browser en besturingssysteem. Als u verder gaat op deze website zonder uw cookie instellingen te wijzigen of klikt op "Accepteren", gaat u hiermee accoord.

Sluiten