close

Je kunt in de werkplaats zeefdrukken op papier en op stof.

Belichten

Voor de belichting van zeefdrukramen zijn er twee vacuüm belichtingstafels en Akticop belichtingsapparatuur. Ook beschikt de werkplaats over een spoelcabine.

Het grootste formaat zeeframen dat belicht kan worden, heeft een buitenmaat 108 x 148 cm.

Huur zeefdrukramen

Heb je geen eigen zeeframen? Zeeframen zijn te huur met een uitwendige maat van:
* 140 x 100 cm
* 130 x 100 cm
* 113 x 98 cm
* 98 x 73 cm
* A3 en A4 ramen

Papierramen zijn bespannen met gaas 100 of 120. Textielramen zijn bespannen met gaas 43T of 48T. Geef ruim van tevoren aan als je zeeframen wilt huren, zodat we ze voor je vrij kunnen houden.

Rakels voor verschillende drukformaten zijn in de werkplaats. Lichtgevoelige emulsie en bijbehorende emulsieverwijderaar kun je in de werkplaats kopen.

Ontwerp printen

Je ontwerp kun je op A4 en A3 kalkpapier printen in de werkplaats.

Is je ontwerp groter dan A3? Dan kun je de film door ons laten printer op onze A1-printer, de Epson Stylus Pro 7880. Deze heeft een rolbreedte van 61 cm en is uitsluitend bedoeld voor het printen van zeefdrukfilms. Ontwerpen op groter formaat dan A3 kunnen alleen op maandag en woensdag worden geprint. Stuur hiervoor een mail naar info@grafischewerkplaats.nl.

Druktafel voor papier
  • Martin druktafel met een blad van 120 x 170 cm
  • Zeefdruktafel, een blad van 85 x 70 cm
  • Zeefdruktafel, een blad van 95 x 75 cm
  • Halfautomaat een blad van 140 x 190 cm en looprakel.

Natuurlijke inkten

We zijn gespecialiseerd in het drukken met natuurlijke inkten en hebben hiervoor alle faciliteiten en kennis in huis. We beheren ook een verftuin in de wijk Mariahoeve.

Zeefdrukken

Zeefdrukken op de halfautomaat

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Grafische Werkplaats verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, evenals het gebruikte type Internet browser en besturingssysteem. Als u verder gaat op deze website zonder uw cookie instellingen te wijzigen of klikt op "Accepteren", gaat u hiermee accoord.

Sluiten