close

mei 2016

 

Stijn Peeters is een van de exposanten van Analog Borders. Een expositie van kunstenaars en designers, die grafiek op een onorthodoxe wijze toepassen. Camille van Velzen en Nick Eckhardt volgde hem maakten  een kort filmportret.

Stijn Peeters (Eindhoven) is gespecialiseerd in etsen, waarbij hij het traditionele etsen combineert met alledaagse materialen, zoals ketjap, markers, vet en zeep. Zijn werken ademen een schilderachtige, verhalende sfeer, vaak verankerd in de kunstgeschiedenis. Voor het festival maakt hij serie etsen waarin hij volop experimenteert en verschillende technieken en zuren door elkaar gebruikt, zoals aquatint, monotype en ijzercloride en kopersulfaat.. Ook worden sommige bladen voor het afdrukken beschilderd waardoor unieke drukken ontstaan.

Expositie in de werkplaats te bezichtigen t/m 26 juni 2016 in de Grafische Werkplaats en van 3 juni t/m 18 juni ook bij Firma van Drie in Gouda.

 

beeld analog borders klein  stijn peeters aan het werk in de werkplaats kl

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Grafische Werkplaats verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, evenals het gebruikte type Internet browser en besturingssysteem. Als u verder gaat op deze website zonder uw cookie instellingen te wijzigen of klikt op "Accepteren", gaat u hiermee accoord.

Sluiten