close

mei 2016

Lisa Blaauwbroek is een van de exposanten van Analog Borders. Een expositie van kunstenaars en designers, die grafiek op een onorthodoxe wijze toepassen. Camille van Velzen en Nick Eckhardt volgde hem maakten  een kort filmportret.

Lisa Blaauwbroek (Rotterdam) studeerde in 2015 af aan KABK. Ze schept in haar werk een eigen wereld waar bitterzoet, mysterie en humor onverwachts vaak samengaan. Voor Analog Borders zeefdrukt ze met een bijzondere inkten, namelijk crème die je normaliter gebruikt voor gezichtsmaskers. Zo experimenteert ze met kleur, geur en structuur. Krijgt vergankelijkheid uiteindelijk grip op deze schoonheidsportretten?

Expositie in de werkplaats te bezichtigen t/m 26 juni 2016 in de Grafische Werkplaats en van 3 juni t/m 18 juni ook bij Firma van Drie in Gouda.

 

beeld analog borders klein  werk van Lisa Blaauwbroek

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Grafische Werkplaats verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, evenals het gebruikte type Internet browser en besturingssysteem. Als u verder gaat op deze website zonder uw cookie instellingen te wijzigen of klikt op "Accepteren", gaat u hiermee accoord.

Sluiten