close

mei 2016

Charlotte van Winden is een van de exposanten van Analog Borders. Een expositie van kunstenaars en designers, die grafiek op een onorthodoxe wijze toepassen. Camille van Velzen en Nick Eckhardt volgde hem maakten  een kort filmportret.

 

Charlotte van Winden (Den Haag) studeerde in 2015 cum laude af aan KABK. Ze presenteert performances en maakt video’s en installaties, waarin ze zelf in allerlei rollen figureert. Ze is daarnaast initiatiefnemer van de kunstenaarsruimte MOOSE Space.
Het zichtbaar maken van subculturen is een belangrijk thema in haar werk en dit zien we ook terug in het werk voor Analog Borders. Ze maakt hiervoor speciale T-shirts als eigen merchandising rond de video die ze presenteert, waarbij de repeterende mogelijkheden van grafiek het uitgangspunt vormt. De film wordt ‘snachts op het raam van de werkplaats getoond aansluitend op de thematiek rond het uitgaansgebied van de Grote Markt en het Paard.
Expositie in de werkplaats te bezichtigen t/m 26 juni 2016 in de Grafische Werkplaats en t/m 18 juni ook bij Firma van Drie in Gouda.

 

beeld analog borders klein  performance charlotte van winden kl

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Grafische Werkplaats verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, evenals het gebruikte type Internet browser en besturingssysteem. Als u verder gaat op deze website zonder uw cookie instellingen te wijzigen of klikt op "Accepteren", gaat u hiermee accoord.

Sluiten