close

mei 2016

Zeger Reyers is een van de exposanten van Analog Borders. Een expositie van kunstenaars en designers, die grafiek op een onorthodoxe wijze toepassen. Camille van Velzen en Nick Eckhardt volgde hem maakten  een kort filmportret.

Zeger Reyers (Den Haag) staat bekend om zijn installaties waarbij hij ruimten of objecten laat begroeien met paddenstoelen of schimmels. Natuurlijke processen als eten en gegeten worden, groei, bloei en verval hebben zijn speciale aandacht. Ook in de werkplaats gaat hij voor het festival aan de slag met voedsel. Het zichtbaar maken van processen in verschillende biotopen is een van de voornaamste uitgangspunten in zijn werk. Door biotopen aan te wenden voor heel andere doelen dan waar ze in eerste instantie voor ontworpen zijn, ontstaat er een onderhuidse vervreemding.
Expositie in de werkplaats te bezichtigen t/m 26 juni 2016 in de Grafische Werkplaats en t/m 18 juni ook bij Firma van Drie in Gouda.

 

beeld analog borders klein  bananen Zeger Reyers

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Grafische Werkplaats verzamelt niet-persoonlijke informatie over onze online bezoekers teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen, evenals het gebruikte type Internet browser en besturingssysteem. Als u verder gaat op deze website zonder uw cookie instellingen te wijzigen of klikt op "Accepteren", gaat u hiermee accoord.

Sluiten