close

Algemene Voorwaarden

Door een bestelling te doen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Grafische Werkplaats.

Stichting Grafische Werkplaats
Prinsegracht 16
2512 GA Den Haag
070 360 93 87 (bereikbaar ma, wo en vr. 9.00-17.00 uur)
info@grafischewerkplaats.nl
IBAN NL10INGB0003158451
KvK 41150107
BTW nr. 8094.18.423.B.01

Prijzen en betaling
Alle prijzen op de site zijn in euro`s, inclusief btw maar exclusief verzendkosten.
U betaalt het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten direct via iDEAL- of per vooruitbetaling binnen zeven dagen. De werkplaats reserveert de artikelen gedurende deze periode voor u . Na ongeveer zes dagen ontvangt u eventueel een herinnering. Als de betaling binnen is, ontvangt u de artikelen zo snel mogelijk. U krijgt een bevestiging daarvan per e-mail.
Omdat bepaalde producten en artikelen in beperkte oplage worden gemaakt en uniek zijn kan het voorkomen dat een product of artikel is uitverkocht. In dat geval krijgt u een e-mail van ons en wordt een eventueel aankoopbedrag teruggestort.

Maten en afwerking en kleur
Alle producten van de Grafische Werkplaats zijn met de hand gemaakt. Ze zijn uniek en in beperkte oplage gemaakt. Daarom kan het voorkomen dat er kleine verschillen in maten en afwerking ontstaan. Kleuren kunnen licht afwijken van de foto’s op de site.
Levertijden
De gestelde levertijden zijn indicatief en exclusief de tijd die het TNT Post kost om de bestelling af te leveren. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen. De Grafische Werkplaats neemt contact op als de levertijd wordt overschreden.

Verzending
Wij versturen uw bestelling na ontvangt van betaling via TNT Post. De Grafische Werkplaats is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door TNT Post.

Retourzending
Ondanks de grote zorg die de Grafische Werkplaats besteedt aan haar producten kan het zijn dat u toch niet helemaal tevreden bent met uw aankoop. U kunt de bestelling dan – op eigen kosten – binnen veertien dagen retour sturen. Wilt u zo vriendelijk zijn binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling via de e-mail aan te geven dat u niet tevreden bent en waarom u niet tevreden bent? U kunt alleen ongebruikte en onbeschadigde artikelen terugzenden. U krijgt het volledige aankoopbedrag minus de verzendkosten teruggestort.

Klachten
Mocht u een klacht hebben dan horen wij dat graag. We kunnen dan samen beoordelen hoe we het probleem oplossen.

Aansprakelijkheid
De Grafische Werkplaats is niet aansprakelijk voor schade aan producten ontstaan door normale slijtage of verkeerd gebruik van het product.
De Grafische Werkplaats is niet aansprakelijk voor ongelukken die gebeuren met gebruik van Grafische Werkplaatsartikelen.

Algemeen
Hoewel wij uiterste zorg besteden aan de informatie op de website, kan het mogelijk zijn dat de informatie niet volledig of onjuist is.
De artikelen met bijbehorende prijzen worden met regelmaat aangepast en/of aangevuld. De Grafische Werkplaats behoudt zich het recht voor deze wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.
De Grafische Werkplaats is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze website worden verzonden.
De Grafische Werkplaats is niet verantwoordelijk voor virussen of andere schadelijke elementen die onverhoopt in berichten worden meegestuurd. De ontvanger dient zelf de bijlage(n) te controleren op virussen.