close

Do. 18 april

Talks!

Op donderdagvond 18 april organiseren we een presentatieavond van de expositie (an-)esthesie met korte presentaties van enkele makers. Kom luisteren naar de verhalen van Bertus Gerssen, Gilles Boeuf en Sander Foederer.

Toegang is gratis, wel graag even reserveren.

Je kunt dan gelijk de expositie (an-)esthesie bekijken. Er hangt nieuw werk van: Gilles Boeuf, Lorena van Bunningen, Bertus Gerssen, Sander Foederer, Michel Mees, Luuk Smits, Tamara Stoevelaar, Eric de Vries, Sander van Wettum. Lees meer over de expositie.

Gilles Boeuf – fotograaf en dichter- combineert riso prints met analoge afdrukken. De collage die zo ontstaat doet denken aan de bladzijden uit een boek.

 

Bertus Gerssen is documentair fotograaf van de rafelranden van de Nederlandse maatschappij.

‘Ja mevrouw, ik ben slagroomverslaafd’ is zijn laatst verschenen project.

 

Sander Foederer is fotograaf / kunstenaar en woont in Den Haag. Het werk van Sander Foederer richt zich op de fundamentele en mogelijk buitengewone handeling van het waarnemen van de wereld om ons heen, met name van de stedelijke omgeving. Opmerkzaamheid en verwondering vormen de basis van al zijn werk. De esthetiek van het alledaagse, hoe ze zich verbindt met innerlijke ervaring en haar vermogen het transcendente te vertegenwoordigen zijn belangrijke interessegebieden.